Parametrisch tekenen geeft u een ongekende flexibiliteit.

Wij leveren u de plannen van uw constructie waarvan delen vaste waarden hebben en andere variabel zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een deur ,die conceptueel hetzelfde blijft met een excel-file aan te sturen.Door enkel de inbouwmaten in te geven veranderen alle tekeningen en stuklijsten naar de nieuwe afmeting.Indien u over het programma Inventor beschikt kunnen wij deze bij u op punt stellen, zoniet leveren wij de plannen met de door u opgegeven maten.

Hebt u vragen over onderwerpen die ook bij u van toepassing zijn? Neem dan contact met ons op.
Gaat het over een trap, een veiligheidsdeur of een vitrinekast? Wij kunnen u vast helpen. Bekijk het gamma aan diensten die we aan onze klanten aanbieden. Neem een kijkje op onze site.

Zie en lees over stuktekeningen.

Productieplannen

Wij werken uw interieur constructie volledig uit en leveren u alle productieplannen, details, aanzichten, afmetingen en montageplan.

Meer info

3D-Visualisatie

Geef uw klant een beeld van de nog te maken constructie. Wij stellen ze op een bijna fotografische manier voor in elk ...

Meer info

Parametrisch tekenen

Wij leveren u de plannen van uw constructie waarvan delen vaste waarden hebben en andere variabel zijn. Dit geeft u ...

Meer info

Stuktekeningen

Van elk onderdeel appart kunnen we u een plan bezorgen. Zo kan het atelier direct aan de slag.

Meer info

Stuklijsten

Naast de plannen met benamingen, leveren wij u alle stuk- en materiaallijsten. Zo kan u makkelijk al het nodige materiaal bestellen.

Meer info

Plooiwerkplannen

Wij rekenen en tekenen uw plooiwerk volledig uit en leveren u alle stuklijsten. U krijgt de gevouwen en ontvouwde toestand.

Meer info